Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Trippelstoelen

Ouder worden is een menselijk proces. Tijdens het ouder worden kunt u helaas wel te maken krijgen met lichamelijke klachten. Om uw oude dag zo comfortabel te maken, bieden wij daarom veel mobiliteitsproducten aan. Dankzij die hulpmiddelen is het voor u alsnog mogelijk om op een comfortabele manier van A naar B te reizen. Een voorbeeld van een dergelijk mobiliteitsproduct is een zogeheten trippelstoel. U kunt een trippelstoel zien als een soort van bureaustoel met vier wieltjes. De stoel is echter voorzien van een rem en heeft grotere wieltjes dan een reguliere bureaustoel. Dankzij deze constructie kunt u zich probleemloos in huis verplaatsen.

Ons assortiment

Bij seniorenplek.nl willen we u onwijs graag helpen. Dat doen we onder andere door een uitgebreid assortiment van hulpmiddelen aan te bieden. Mede daarom kunt u ook meerdere soorten trippelstoelen in ons assortiment terug vinden. Deze stoelen werken volgens hetzelfde principe, maar hebben net iets andere details. Deze details uiten zich in onder andere in de vormgeving en eventuele extra functionaliteiten.

Redenen om trippelstoelen bij seniorenplek.nl aan te schaffen

In onze webshop kunt u dus veel verschillende trippelstoelen terug vinden. Deze trippelstoelen hebben allemaal hetzelfde doel: als hulpmiddel voor u fungeren. Als u een trippelstoel uit ons assortiment uitkiest, bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een voordelige prijs. Wij hechten namelijk veel waarde aan uw welzijn en bieden daarom alleen trippelstoelen met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Waar gaat uw keuze naar uit?

Wilt u zich in huis ook graag gemakkelijk van de woonkamer naar bijvoorbeeld de keuken verplaatsen? Dan biedt een trippelstoel absoluut uitkomst. Neem gerust een kijkje in onze webshop en vergelijk alle soorten trippelstoelen met elkaar. Vervolgens kunt u veilig en relatief goedkoop uw nieuwe trippelstoel aanschaffen. Veel plezier met uw nieuwe hulpmiddel voor in huis!