Toont alle 17 resultaten

Filter
Weergeven 9 24 36

Fietsen

Wilt u zich ook graag op een comfortabele manier verplaatsen? Wilt u bijvoorbeeld op uw fiets nog naar de plaatselijke supermarkt of drogist? Dat is absoluut mogelijk met de fietsen uit ons assortiment. Deze fietsen zijn namelijk specifiek voor senioren bestemd. Met de fietsen kunt u op een veilige en prettige manier van A naar B reizen. U heeft de keus uit meerdere soorten fietsen, zodat u altijd de gewenste fiets kunt vinden.

Ons assortiment

Bij seniorenplek.nl bieden we alleen maar producten aan die voor senioren geschikt zijn. Zo vindt u in ons assortiment meerdere soorten fietsen aan, waaronder ook driewielfietsen. Met een driewielfiets heeft u een betere stabiliteit, zodat u veilig kunt fietsen. Overigens is het zo dat alle fietsen uit ons assortiment voor meer stabiliteit zorgen. Dat is bij veel ouderen gewenst en daar zorgen wij met veel plezier voor.

Redenen om fietsen bij seniorenplek.nl aan te schaffen

Wij zijn dé plek voor senioren. Dat uit zich in onder andere in ons uitgebreide assortiment. In ons assortiment kunt u meerdere fietsen vinden, maar ook andere mobiliteitsproducten. Al deze mobiliteitsproducten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben zodoende ook een lange levensduur. U kunt hierdoor voor een lange periode van uw nieuwe fiets genieten. Tegelijkertijd hoeft u hier niet de hoofdprijs voor te betalen. Nee, wij hechten veel waarde aan een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Waar gaat uw keuze naar uit?

Wilt u ook graag een veilige en stabiele fiets hebben? Dan bent u bij seniorenplek.nl aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en vergelijk alle fietsen met elkaar. Op die manier kunt u de juiste keus gaan maken. Veel plezier met uw nieuwe fiets!