Toont alle 6 resultaten

Filter
Weergeven 9 24 36

Slabben

Op latere leeftijd is het niet altijd even makkelijk om netjes te eten. Het gevolg is dat het eten op uw kleding terecht kan komen. Met name uw shirt/trui kan hierdoor vies worden. Wist u echter dat u dit op een zeer makkelijke manier kunt voorkomen? Ja, door een slab in onze webshop te kopen. Een slab beschermt u perfect tegen het eten en maakt het eten daarmee een stuk prettiger. U hoeft niet meer bang te zijn om uw kleding vies te maken. De slab zorgt er simpelweg voor dat uw kleding niet meer vies kan worden.

Ons assortiment

In onze webshop kunt u ongelooflijk veel verschillende slabben vinden. Deze slabben hebben verschillende afmetingen, verschillende vormen en verschillende kleurstellingen. Door ons uitgebreide assortiment kunt u altijd wel uw gewenste slab vinden. We nodigen u dan ook graag uit om ons gehele assortiment te bekijken.

Redenen om slabben bij seniorenplek.nl aan te schaffen

Als u een slab aanschaft, wilt u daar uiteraard wel zo lang mogelijk gebruik van maken. Dat is absoluut mogelijk met de slabben uit ons assortiment. Wij bieden namelijk alleen maar slabben van de allerhoogste kwaliteit aan. Daarbij heb je dus ook genoeg keus uit de verschillende slabben. Tegelijkertijd hoeft u over uw uitgaven ook niet in te zitten. Wij zijn namelijk in staat om de slabben tegen voordelige prijzen aan te bieden. P

Waar gaat uw keuze naar uit?

Heeft u steeds meer moeite om te eten zonder te knoeien? Dan is de aanschaf van een slab absoluut aan te raden. Bekijk ons assortiment, vergelijk alle varianten en schaf direct op een snelle en goedkope manier uw nieuwe slab aan. Veel plezier met uw nieuwe aankoop!