Resultaat 1–18 van de 1050 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Badkamer & Toilet

Naarmate u ouder wordt, krijgt u ongetwijfeld in huis met beperkingen te maken. Zo heeft u moeite met opstapjes, gaat het plaatsnemen op de wc moeizaam en bent u wellicht bang voor een natte vloer in de badkamer. Op seniorenplek.nl kunt u allerlei handige en veilige producten voor in de badkamer én in het toilet kopen.

Ons assortiment

Wij nodigen u graag uit om een kijkje in ons assortiment te nemen. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende productcategorieën terug:

– Bad
– Douche
– Gipshoezen
– Incontinentie
– Persoonlijke verzorging
– Toilet
– Valpreventie
– Weegschalen

Ons assortiment valt te verdelen in eigenlijk twee groepen. Enerzijds kunt u producten vinden waarmee de badkamer en het toilet een makkelijke en veilige omgeving wordt. Anderzijds zijn het producten die u simpelweg nodig heeft, zoals een weegschaal en producten voor de persoonlijke verzorging.

Redenen om deze producten bij seniorenplek.nl aan te schaffen

Het mag duidelijk zijn dat u bij seniorenplek.nl voldoende keus heeft aan producten voor in de badkamer en het toilet. Ons uitgebreide assortiment is dan ook één van onze pijlers. Daarbij leveren we ook alleen producten van de hoogste kwaliteit. Wij zijn erg begaan met uw welzijn en willen daarom alleen de beste producten aanbieden. Deze producten kunt u bovendien tegen relatief voordelige prijzen aanschaffen. We zijn namelijk niet alleen begaan met uw welzijn, maar ook met uw portemonnee. Ons doel is dan ook dagelijks om de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden.

Waar gaat uw keuze naar uit?

Aan welke producten heeft u momenteel behoefte? Wilt u producten aanschaffen om een mogelijke val mee te voorkomen? Of bent u op zoek naar handige producten voor in de douche? In ons assortiment heeft u in ieder geval voldoende keus! Bekijk ons assortiment en maak de juiste keuze.